viernes, 25 de diciembre de 2009

UN DIA DE NADAL...DIFERENT...




A les 5 del mati ja fem uns ulls com a plats !!!! Es clar, portem una diferencia horaria de 10 hores respecte a casa nostra...
A les 7 del mati ja estem entaulats per esmorzar. La musica de Nadal ens recorda que avui ho es, i tambe els simpatics MERRY CHRISMAS dels cambrers.
Poso dos croissants a la torradora ( penso que estaran millor calentets ) i quina es la meva sorpresa quan hi comencen a haverhi flames a tota la torradora. Inmediatament, crido al LLuis i esta flipant, els croissants han fet una explosio a la torradora. Finalment arriba el cambrer i comenca a apagar el foc amb tovallons. Al final les flames es dilueixen, pero aixo fa preveure un bon comencament de dia. El lluis s,amaga sota la taula i li dic que em podia haver ajudat. I diu: Que vols, que avisi a l,ADF ( associacio de defensa forestal de Torrelavit, el qual hi esta inscrit ). Al final queda com anecdota ????
Ens aseiem a la taula i ostres, la taula balla, com es diu que ens falquin la taula amb angles ?? ( si hi ha una cosa que em molesta en aquest mon es que les taules ballin. ) Tants anys al British Council, a l,Institut america i no m,han ensenyat com es diu FALCAR ?????????? Ja estic pensant posar una denuncia a aquests instituts que afegeixin als llibres la paraula FALCAR, paraula imprescindible per anar pel mon.

Be, quan sortim a veure la ciutat tenim la noticia de que la maleta encara no ha arribat. Ens posem la roba suada de fa dies. Es nadal i tot esta tancat !!!!!! No podem comprar res. Per visitar la ciutat de Melbourne un dia de Nadal no es recomanable. Tot esta tancat. L,unic que trobem obert es el Jardi Botanic, que per cert es un dels mes importants del mon. Qui ho havia de dir que un dia de Nadal ens estariem empapant de Botanica. En veure tot el jardi botanic, parlem amb el lluis que tenim el jardi de casa molt abandonat i que ens hi hem de posar ( sempre ho diem i mai ho fem ). Passegem per la ciutat i a mitja tarda ( sense haver menjat res, estem raros del jet lag ) anem a l,hotel. De moment no tenim noticies de les maletes.
Ens llevem al vespre i anem a sopar una miqueta, donem una volta per una zona plena de discoteques pero ens agafa un atac de riure amb les pintes que portem...arribem a la conclusio que no ens deixaran entrar pero tampoc teniem moltes ganes. Fem una cerveseta davant la platja i anem a l,hotel. Sense noticies de les maletes. Jo ara escribint aquest blog i el lluis llegint la Lonely Planet, doncs dema ens toca anar cap a Adelaida i hem llogat un cotxe. Abans pero haurem d,anar a l,aeroport a buscar 100 dolars ( un taxi de l,aeroport a Melbourne ja te,n costa 60 ) que es el que ens donen per les maletes i a fer una reclamacio. Ah, i a comprar roba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentarios:

  1. O sigui que el lluis encara va amb la roba d'escalada !!!!

    Martina molt bona idea la del blog, n'estic segur que a les teves mans esdevindrà una eina de comunicació útil ( que serios que ha quedat aixo )

    Ara entenc la mania de falcar la taula al bar de gracia

    Apa a gaudir del viatge !!!

    ResponderEliminar
  2. Falcar!!
    Hey weitrez i want ke this table no move!!

    Bon Nadal!!

    Molt bona idea aixo del blog,...guadiu a tope,...

    Tis una mica envejos!!!

    ResponderEliminar
  3. Hey Tina & Lluis,

    Martina, no em puc creure que et passin tantes coses en tant poc temps però si a algú li té que passar, evidentment és a tu!!!

    Lluis, per les fotos no sembla que hi hagi molta muntanya que escalar, com no escalis un dels rascacels!!!

    Conclusió: un cop recupereu les maletes, cremeu la roba que porteu fent servir la torradora de l'hotel!!!

    Passeu-s'ho molt bé i torneu ben morenets.

    pere

    P.D.: si per la roba no podeu entrar a les discos, fora roba i llestos!!!... Go on with your blog

    ResponderEliminar