martes, 29 de diciembre de 2009

29 DE DESEMBRE 2009

Ens llevem disposats a anar a veure la Kangaroo Island, illa molt recomanada per tothom. Quan estem davant del Ferri tot esta ple, no hi ha lloc al Ferry, no hi ha hotels, ni hostals...Deu ser espectacular, pero aixo d'anar sobre la marxa es el que te...Canviem de plans...
Ens anem a banyar a la platja Karrakalinga, una platja espectacular de molts km i que no hi ha ningu...M,encanta aixo d,Australia, pots anar a la platja, aparques i et banyes...( sempre que no surti un tauro, es clar, jo li dic al Lluis que no hi ha ningu perque hi ha taurons pero ell ni cas...).
Despres el Lluis te la brillant idea d,anar a fer Snorkeling a una platjeta on hi ha un escull ( a que no sabeu que es ??? Es arrecife en catala, jo ni idea pero la WIKI mai falla jijijij ). IMPRESSIONANT !!!!!!! Peixos rallats, peixos vermells, negres, verds, de tots colors...Decidim fer Snorkeling per fer una mica de practica de cara a fer Submarinsme a la Barrera de Coral.
Despres anem cap a ADELAIDA i dema farem mes platjeta...es impressionant estar a la platja un 29 de Desembre ( Amics, aquest comentari no es per fer enveja, es perque es un punt anar amb maniga curta i posant crema solar quan la meva mare m,ha comentat que a Torrelavit fa tant de fred...o potse si que es per fer una mica d,enveja jijijijij ).
Be, blog actualitzat, de moment tot estupendo si no fos per les maletes, estem arribant a un moment que no sabem si comprar-nos una maleta ( als hotels hi entrem amb una bossa de basura plena de roba jijij ).

2 comentarios:

  1. Jeje com el Prenafeta i l'Alavedra! Debeu fer unes pintes! Quan aneu al Sydney Bridge el mono blau q us posaran us semblarà alta costura jeje

    ResponderEliminar
  2. Ei Tina what's up ? Falta el 30 i el 31, va q això és com una serie, good new year

    ResponderEliminar