miércoles, 6 de enero de 2010

6 GENER. CROCODRILE HUNTER !!!!!!!!!!!!!


Al LLuis i a mi ens fa especial il.lusio anar a l'Australian Zoo, obra de l'Steve Irwin, mort al 2.006.
Mira que les nostres expectatives eren grans pero tant !!!!!! Donem menjar a canguros, quina gran experiencia donar menjar a un canguret dintre el marsupi !!!!




Veiem la tipica fauna australiana: Emus, koalas ( els pots acariciar i ni es lleven !!! Passen 20 hores del dia dormint !! ), woombats, serps verinoses, dingos, diable tasmania...IMPRESSIONANT!!!!! No havia vist al Lluis tant emocionat des del safari a Tanzania...Tot es obra d'aquest gran mestre !!!


Veiem tambe l'espectacle dels Cocodrils, on es pot veure la seva dona i els dos fills ja jugant amb aquestes besties perilloses.


M'encanta que aquest cientific ecologista apropi a tanta gent la seva passio per la fauna. Esta ple de gent i tothom es diverteix !!!!!


Definitivament, ningu s'hauria de morir sense haver passat per aquest lloc... ENS HA ENCANTAT !!!!!!!!
No marxem sense abans comprar dos camises tipiques de l'IRWIN que estem estupendos, ja tenim les camises, ara ens falten uns cocodrilets i ja tindrem tot el kit...

Anem a dormir a HARVEY BAY a un camping, doncs la LU ja comenca a ser un caos i necessitem netejar roba i netejar-nos nostaltres tambe...Anem a un camping i els jefes son una parella molt simpatica que van estar a Benidorm als anys 60 i encara s'enrecorden de les sueques jijii IMPRESSIONANT, ja li he dit que si torna ho trobara una mica canviat jijij...El camping es a primera linia del mar i diu que es segur, que aqui no hi han cocodrils pero que al camping de mes amunt si que n'hi ha...uff...el LLuis es banya i de moment no n'hi ha sortit cap...Jo per si de cas em quedo a terra ferma...sino que cuidaria de la LU i la GARMINIA ??????

3 comentarios:

  1. Be parella, impresionant aixo del zoo, al irving l'hi seguiem els documentals pero aqui veus la obra d'ell i el nano que va pel seu cami. El lluis que canti quant entri a l'aigua aixi els cucudrulus no s' acostaran. Aqui sembla que ens esta arriban per fi el fred de veritat Be a seguir circulant per l'esquerra i
    la Garminia vos acompanyi...fins el proper comentari.

    ResponderEliminar
  2. Eo q el cocodrile hunter el tenim molt vist ja!! Q passa? Q us heu quedat tirats amb la lu? :-D. Jeje q vagi b!

    ResponderEliminar
  3. Hola WAPOOOOSS!!! Vinga posseu-nos al día que des de reis que no digueu res i ja m'he engantxat a aquest culebron!!!
    Petons!!!!!
    Txell

    ResponderEliminar