viernes, 22 de enero de 2010

22 GENER LITCHFIELD NATIONAL PARK


Ens llevem a les 6 del mati per anar a fer un cruise pel Yellow River. Com que es epoca de pluges ( encara que fa un sol al.lucinant ) nomes som 6 a l'embarcacio. En plena selva tropical veiem com es desperta el dia navegant per una aigua marrona que abnega els arbres degut a les plujes. El cel, els arbres i els nuvols es reflexen a l'aigua d'una manera espectacular...
Observem tambe diferents tipus d'aus, d'entre ells un elegant eagle ( el classic america negre amb el coll blanc )

Despres conduim 3 h. cap a LIECHFIELS NATIONAL PARK. Al mig del cami ens creuem amb un cangurs (gairebe l'atropellem)i amb un dingo salvatge. Parem el cotxe i se'ns acosta a nosaltres. Per si de cas, ens mantenim dins el cotxe i despres d'observar-lo continuem la ruta.

Parem a veure unes termites gegants que posades totes juntes semblen un cementiri. Es impressionant com uns animalets tant petits poden fer escultures de tal inmensitat. LLoc ben be mistic, sens dubte.

Passem el reste del dia veient cascades que estan ene el seu moment algid degut a l'estacio actual de les plujes monzoniques.


Una d'aquestes plujes ens escombra sobre del nostre cotxe, sembla que passem pel mig d'un tornado...

Estem agotats, ha sigut un gran dia, pero per Darwin ens trobem els companys del tour i decidim anar a sopar tots junts i despres la nit acaba a les tantes a la discoteca, fins i tot el LLuis balla jijijij


No hay comentarios:

Publicar un comentario